Ioga

Ioga Kundalini

Ioga és la relació entre la persona que sóc i la capacitat que puc arribar a viure. En la pràctica del ioga, m’adono d’aquesta relació i reconec qui i com sóc, augmentant la consciència de l’energia vital que flueix en mi.

El cos és el vehicle físic, un sistema funcional, que reb, processa i executa tasques. Necessita neteja, cura i afinació regularment. El seu equilibri afecta a la resta de la pròpia capacitat i experiència. És en el cos on pots experimentar les vivences felices, però si no disposes d’una guia mental entre les emocions i les accions, no podràs arribar a copsar l’estat de calma i felicitat.Per tant, ioga no és només una disciplina física, si no una forma de desenvolupar-te cap a la pròpia naturalesa humana.

Pachimota Asana

Pinça, Pachimota Asana

A La Consulta, fem classes de ioga kundalini a Centelles (Osona).

El ioga kundalini és una tecnologia que proposa un conjunt de tècniques coordinades i harmonitzades, que permeten arribar a accions transformadores dels límits personals (físics, mentals, emocionals, i de tot l’organisme) i passar del coneixement (com llegir una història) a la saviesa (ser la història). Per poder viure i desenvolupar-me en aquesta experiència única, personal i vital, treballem amb exercicis físics, que potencien amb estiraments, la força i la flexibilitat, potenciant aspectes mentals, dirigint la respiració de forma metòdica, treball del sòl pèlvic, mantres, meditació;, etc.

YOGUI BHAJAN

Yogui Bhajan, Mestre Ioga Kundalini

En ioga kundalini, calibrem de forma conjunta tot l’organisme per calmar la ment, obtenir un sistema inmunològic sa, glàndules vitals, un sistema nerviós fort, bona circulació i consciència de l’impacte dels hàbits.

El més important és l’experiència, que es viu directament al cor, sense que cap paraula pugui canviar aquesta íntima i exclusiva vivença.

Grups: Ioga Kundalini clàssic, ioga en família, ioga per embarassades, ioga postpart

Ens trobaràs també a: El Gimnàs de Montse Vilamajó, Centelles 93 881 04 69

Asana punta iceberg

Asana punta iceberg

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s