DELS NENS DE LA LLUM PER A TOTS ELS NENS…

Nens de LlumEm ve de gust avui compartir amb tu aquesta carta que fa molt de temps que tinc per casa i que de tant en tant m’agrada rellegir. No et puc dir d’on l’he tret. No es cap secret, simplement no ho recordo… Unes paraules que obren el meu cor a l’infant que hi viu, que inspiren la meva feina d’osteòpata i m’omplen d’esperança l’adult que soc. Sempre al llegir-la em ve al cap aquella frase que diu.

“Cada nen que arriba a aquest mon ens porta el missatge de que Déu no ha perdut la fe en els homes”

Aquí t’he la deixo. Espero que deixis que et toqui el cor i la gaudeixis.

 

DELS NENS DE LA LLUM
PER A TOTS ELS NENS…

Ha arribat el moment del gran despertar. Tu que has escollit alçar els ulls des de la foscor cap a la llum, tens la sort de presenciar una nova albada sobre el planeta Terra. Per que el teu cor ha anhelat veure veritable pau on abans hi havia gerra, mostrar misericòrdia on dominava la crueltat i conèixer l’Amor on la por havia congelat els cors, ets un privilegiat en el teu mon.

La Terra es una benedicció per tu. Es la teva amiga i la teva Mare. Recorda i respecte sempre la teva relació amb ella. Es un esser viu, que respira i estima, com tu mateix. Sent l’amor que ofereixes quan camines amb el Cor obert.

El Creador ha escollit les teves mans per arribar fins al solitari, els teus ulls per veure innocència on semblava haver-hi culpa i els teus llavis per pronunciar paraules de consol. Que no hi hagi mes dolor! Fa tant de temps que vagues per somnis foscos. Acosta’t a la llum i busca el que saps que es veritat. El mon ha patit tant, però no per el mal sinó per la por a reconèixer el Bé. Deixa que la por desaparegui ara i per sempre, que s’urgeixi la llum i es transformi. Tu tens el poder per fer-ho.

Ningú et pot trobar, només tu mateix. Totes les teves respostes estan dins teu. Ensenya el que has après. T’han concedit la capacitat de comprensió no sols per a tu mateix, sinó per que condueixis un mon dolorit i cansat cap a un lloc de descans amb una consciencia nova.
Davant teu tens una visió feta realitat. Aquí tens la teva resposta: una cançó per renovar una anima cansada. Eus ací el pont que t’uneix amb els teus germans i germanes. Aquí esta el teu Jo. Mirat a tu mateix amb ulls amables i deixat omplir per la llum que has vist. L’Amor veritable prové de tu mateix, i cada pensament que tens es una benedicció per a tot l’univers.

Es sanaran tots els aspectes de la teva vida. Brillaràs amb una llum daurada que parlarà d’Aquell que t’ha creat, en saviesa i gloria. El passat es dissoldrà com un mal son, i la teva alegria brillarà tant que no et recordaràs de la nit.

Avançat i sigues missatger de la esperança. Assenyala el camí de la sanació, caminant amb gratitud. Els teus germans i germanes et seguiran. I al travessar el portal de la limitació, us unireu i reunireu amb aquells que semblen perduts. Ningú no es perd en el Creador. Escull el camí del perdó i ploraràs llàgrimes d’alegria per la bondat que trobaràs en tot.
Avançat i viu la vida com l’Anima radiant que ets. Glorifica el Creador en cadascun dels teus actes. No deixis que el fons negre de la por t’impedeixi veure la llum. Estàs destinat a l’èxit. Portes l’esperança del mon plantada en el pit, i tens l’èxit assegurat ja que representes al Èsser que t’ha creat.

Aquesta es la sanació del planeta Terra. Deixa de banda tots els teus dubtes i pors, ja que saps que la sanció prové de l’Amor que hi ha en el teu cor.

Quant a Ramon Mas

Osteòpata D.O. Postgrau en Osteopatia Clàssica (IEOC).Fisioterapeuta. Postgrau en Reeducació Postural Global (R.P.G). Teràpia craneosacra i Alliberació Somatoemocional. Terapeuta Gestalt.
Aquesta entrada s'ha publicat en Coses de la vida, Poesia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s