Kriya del Mes

Aquest curs el tanquem amb una setmana intensiva, donat que comencem les vacances el 28 de Juliol. Per tant, hem volgut treballar durant tota la setmana del 21, en tres classes per qui s’animés, la Sèrie per a la Glàndula Pituitaria.

Durant les tres classes anirem augmentant lleugerament la dificultat, ja que es produeix una obertura del sisè xacra en harmonia amb la resta de cossos, xacres i elements, i és interessant experimentar com canvia una mateixa experiència en una pràctica continuada, en aquest cas, quasi diària.

És una sèrie on es pot experimentar l’obertura de canals sutils i l’element èter, el qual no és ni l’aire, ni la terra, ni la força del foc, ni el moviment de l’aigua, és el cinquè dels elements amb què treballem en ioga.

L’experiència etèria ens facilita la concentració en la pràctica de la meditació, ajuda a calmar enganxar-nos amb la ment productiva, o amb la negativa, i facilita produir espais de ment neutral, on s’amplïa la mirada i la direcció dels nostres projectes vitals.

La glàndula pituitària és un dels centres del sistema endocrí, és una glàndula molt complexa que es troba a la base del crani, i que regula gran part de les hormones que treballen al cos humà. Aquest centre hormonal, té un funcionament neurovegetatiu que ajuda a equilibrar el Sistema Nerviós, i a potenciar els canals de comunicació interna del cos, els neurotransmisors i les hormones. Facilita que els aspectes emocionals emergeixin i que no destrueixin l’equibri que l’organisme disposa per a ser saludable.

Esperem disfrutar molt d’aquesta sèrie  preparant-nos per descobrir encara més els nostres meravellosos poders personals.

Bon estiu i fins Setembre!!

 

 

Quant a agnesjagjeet

Psicòloga Integrativa: Gestalt, Sistèmica, Reorganització Neurofuncional, Doula: Embaràs, part i Criança, Prof. Ioga Kundalini G-Coach "Teràpia per la transformació respectuosa i no invasiva"
Aquesta entrada s'ha publicat en Ioga i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s